Ønsker & værdier

Vi begynder med en god dialog omkring dine ønsker og værdier til dit projekt. Hvis du ikke selv har nogle idéer, sender jeg dig et par spørgsmål så jeg kan gå i gang med idegenereringen for dit design.

Præsentation

Her brainstormer jeg, samt skitserer mine tanker for dit design ned. Når jeg føler det er klar til at blive vist, sætter jeg det flot op i en præsentation, og hvis du har rettelser tager vi dem til du er 100% tilfreds. 

100% tilfreds

Når du er 100% tilfreds med dit design, samler jeg en designpakke til dig med alle de nødvendige webklare og trykbare filer. Du modtager det via mail på et link som du blot skal downloade.

Flair 7.png
Samtale 1.png
Designproces 1.png
Brainstorm 1.png

1

2

3

Fra idé til design

Quote 1.png
Quote 1.png
Melanie.jpg

Melanie Nielsen

Ejer af Melani Christensen

Ønskede et unikt og personligt logo og Filip ramte plet første gang. Super god og hurtig service. Flairdesign får mine varmeste anbefalinger!

Quote 1.png
Quote 1.png
Sølvquist.jpeg

Lars-Bo Sølvquist

Ejer af Sølvquist

Har fået leveret adskillige skitser, designs og logoer til mine kunder. Fin kommunikation, hurtig leverance og til priser hvor alle kan være med. Mine varmeste anbefalinger hvis man søger en professionel og medmenneskelig designer der selv tænker og overrasker gang på gang.

Quote 1.png
Quote 1.png
Lone.jpg

Lone Kaastrup-Hansen

Ejer af Ordblindevejledning.dk

Rigtig god service og stor tålmodig-

hed. Filip er er dygtig og har flair for det. Jeg fik det logo, som jeg gerne ville have og er superglad for det. Der var hurtig respons, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.