top of page

Om FlairDesign

Mød os

Vi er et ungt team fra Midtjylland, der dagligt hjælper danske virksomheder med at vækste gennem den rette marketingstrategi kombineret med gennemført grafisk design.

Historien bag...

FlairDesign blev startet tilbage i 2020 af den 18-årige iværksætter Filip Bøcher Fogdal, samtidig med han var i gang med sin uddannelse på Holstebro Tekniske Gymnasium, hvor interessen for iværksætteri blomstrede. 

 

Filip har altid været enormt kreativ, så han begyndte at hjælpe lokale virksomheder med alt fra logodesign til hjemmesider, og alt derimellem. Sidenhen er Morten blevet en del af teamet og der er blevet bygget ovenpå, for at kunne tilbyde et endnu bedre produkt til vores kunder. I dag hjælper vi også med den digitale markedsføring, da vi ved at det visuelle og den rette marketingstrategi går hånd i hånd, og har vist sig at være en ekstraordinær opskrift på vækst for vores kunder. 

Omdrejningspunktet for FlairDesign er at hjælpe virksomheder – både store og små – med at blive (mere) synlige online ved hjælp af digital markedsføring og grafisk design. Kreativ branding, den visuelle identitet kombineret med effektiv markedsføring, er starten på rejsen, som vi brænder for at være en del af.

"Kreativ branding, den visuelle identitet kombineret med effektiv markedsføring, er starten på rejsen, som vi brænder for at være en del af."

"

CU3A3617.jpg

Din kreative vækstpartner

Vores vision er at agere som din samarbejdspartner. Med andre ord: Vi vil være den ekstra medarbejder, der ikke står på papirerne. Vi er nemlig anderledes end de andre, da du altid har mulighed for at tage fat i os - også i weekenden. Det kan vi gøre, da vi kun tager et begrænset antal virksomheder ind, så vi sikrer at vi kan være der 110% for vores kunder. 

 

Derfor har vi heller ingen binding på vores samarbejdsaftaler, og du er ikke tvunget til at bruge os de næste 12-24 måneder. For vores kunders succes, er vores succes:


Vi har hjulpet mere end 120 seje virksomheder, med at vækste og stå stærkere på markedet, gennem digital marketing og den visuelle identitet. Vores mål er, at indfri vores kunders mål - vi vil elske at være en del af rejsen og løfte din virksomhed. Er du klar til en vækstrejse?

CU3A3445.jpg

Mere end 120 logodesigns

og visuelle identiteter skabt for vores kunder. Vi har en bred forståelse for mange brancher. 

5-stjernede anmeldelser 

er det eneste vores kunder giver os efter vores samarbejde.

CU3A3594.jpg

En personlig mail fra Filip

Filip - FlairDesign

Re: Hvorfor skal vi vælge jer?

Godt spørgsmål, det ville undre mig hvis du ikke var lidt skeptisk, når vi blot er to unge drenge på 21 år. Men lad mig fortælle dig hvorfor...

Hos FlairDesign er vores motto kort og simpelt: "Din kreative vækstpartner". 

Vores passion ligger i, at kunne gøre en forskel og bruge vores kompetencer til at rykke andres projekter og livsværker. 

Vi gør altid vores ypperste, og elsker at sidde timevis foran skærmen og bare dykke ned i et projekt. Jeg vil hellere bruge 50 timer på, at fuldføre en opgave 100%, så alt spiller til perfektion, end at skulle bruge 20 timer på noget, som kun er 35% færdigt.

Men vi er ikke "bare" nogle, der står for annonceringen på Facebook, eller "bare" nogle, der designer et logo - Vi er en sparringpartner, som ikke kan lade være med, at se muligheder og være proaktiv i vores kunders overordnede online-strategi -> "Din kreative vækstpartner."

Men jeg synes faktisk ikke du skal høre det fra os. Læs selv vores kunders

5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, Google og Facebook


Jeg keder mig aldrig, men kan sagtens klemme en ekstra aftale ind i min kalender. Send mig en besked, hvis du har brug for hjælp – eller bare godt kunne tænke dig en uforpligtende snak.

De bedste hilsner,

Skærmbillede 2023-02-28 112800.png
#7 (optimeret).png

Filip Bøcher Fogdal

Stifter & Indehaver af FlairDesign

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
10 hurtige om Filip

1) Bor laaangt ude på landet
2) Startede FlairDesign i 2020
3) En design- og marketingnørd
4) Har gået på efterskole med Morten
5) Er stolt Barcelona-fan
6) Elsker at se Løvens Hule
7) Favorit tøjbrand er Shaping New Tomorrow
8) Har designet +120 logo’er
9) Spiller padel et par gange i ugen
10) Elsker at hjælpe virksomheder

Ikke din leverandør,
men din samarbejdspartner

Er du klar til en vækstrejse? Det er vi i FlairDesign - vi gør tingene lidt anderledes. Hos os bliver du ikke bare endnu en kunde, men en tæt samarbejdspartner, hvor vi arbejder med dig og ikke for dig. Vi vil med på vækstrejsen som din vækstpartner.

CU3A3537.jpg
CU3A3505.jpg

Filip Bøcher Fogdal

Morten Moesgaard

FlairDesign - Team

Tilfredse virksomheder

Vi har hjulpet mere end 75 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

Tilfredshedsgaranti

%

Hos os er du sikret værdi for pengene. Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

Samarbejdspartner

%

Du får et tæt samarbejde med et passioneret team, der engagerer sig i at skabe succes for dig og din virksomhed.

Vi kalder det en 360° vækstløsning

Grafisk design

Visuel Identitet

Din virksomheds visuelle identitet berører mange overflader; hjemmeside, sociale medier, print, branding m.m. Vi giver din virksomhed et visuelt løft, der afspejler dens værdier og identitet.

Hjemmeside

Hvad enten du har brug for en simpel hjemmeside som visitkort, eller skal bygge hele din virksomhed op omkring denne hjemmeside, kan vi hjælpe med et professionelt og responsivt hjemmeside design.

Hjemmeside.png

Logo Design

At få designet et unikt logo er vigtigt - dit logo er hjertet af din virksomhed. Vi forstår vigtigheden af dette. Derfor udarbejder vi professionelle logoer til en konkurrencedygtig pris.

Grafisk design

Digital Marketing

Vi hjælper virksomheder med at udnytte og maksimere deres sociale tilstedeværelse ved, at skabe skalerbar vækst gennem online markedsføring på Facebook og Instagram.

Markedsføring.png

Sociale Medier

Vi er født med en telefon i lommen og er drevet af den digitale verden - vi ved, hvad der fanger opmærksomhed. Vi designer grafik til de sociale medier, så du kan fokusere på dine egne kompetencer.

Sociale medier

Tryksager

Tryksager

Tryksager skiller sig ud og skaber opmærksomhed - de kan findes i postkassen og ikke i mailboksen.

Derfor samarbejder vi med et top professionelt trykkeri, der skaber værdi.

Løsninger
bottom of page