FILIP BØCHER FOGDAL

FlairDesign

 

Mit navn er Filip Bøcher Fogdal. Jeg er en ung mand på 18 år, der er enormt kreativ og sætter stor pris på flot og gennemført grafisk design. Jeg brænder for at opnå resultater og hjælpe danske virksomheder med at få succes. Det grafiske er starten på rejsen, som jeg brænder for at være en del af. Jeg sørger for at gøre din virksomhed unik gennem mit flair for grafisk design, til en pris, hvor alle kan være med. Har du et begrænset budget, men samtidig ikke vil gå på kompromis med den grafiske kvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Det er vigtig for mig at forstå dig, og din virksomhed inden jeg går i gang med at designe efter dit ønske.

DIN VIRKSOMHED

At få designet et logo er vigtigt, da det er virksomhedens visuelle identitet, der viser kunder, hvad din virksomhed står for. Jeg forstår vigtigheden af dette. Derfor designer jeg til priser, hvor alle kan være med! Jeg skaber grafisk-design til alle former for virksomheder og kunder ud fra jeres ønsker og præferencer.

"Jeg er overbevist om, at de bedste resultater skabes ved et tæt samarbejde"

"

FÅ HJÆLP TIL DIT DESIGN

Jeg udarbejder unikke designs, som stemmer 110% overens med din idé (og mere til). Gennem en tæt dialog skaber vi de bedste resultater sammen og jeg glæder mig til at arbejde med lige præcis DIN case! Du kan tage et kig på mine tidligere projekter og ganske uforpligtende henvende dig via kontaktformularen, hvis du ønsker at høre mere om, hvad FlairDesign kan gøre for dig.

Et unikt design

Som virksomhed er det vigtigt at have en grafisk identitet, da det er en central del af en virksomhed. Derfor fokuserer jeg på at skabe et unikt produkt med et professionelt udtryk, der skiller sig ud fra mængden. At have genkendelighed er en fordel i forhold til branding og markedsføring, da kunderne vil forbinde designet med din virksomhed.

Klik her, for at se hvilke projekter jeg har lavet

© 2021 - FlairDesign

www.flairdesign.dk

CVR: 42055662

Korsbækvej 7, DK-7550 Sørvad

Telefon +45 42 26 87 45

kontakt@flairdesign.dk

logo og navn ( meget lav).png
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon