top of page

Grafisk design

Har du brug for at få designet et logo? Visitkort? SoMe content? Eller måske trænger hele den visuelle identitet til et moderne løft? Vi har siden 2020 skabt mere end 100 visuelle identiteter, og har en bred forståelse for mange brancher. 

Få en visuel identitet, der sælger

Siden 2020, har vi arbejdet professionelt på mere end 100 kunders visuelle identitet. Skal du bruge et nyt logo eller en makeover af din virksomheds visuelle identitet, så har vi mange cases bag os, og den personlige relation til kunden er en mærkesag for os.

Vi laver gerne al grafikken til din markedsføring, og står klar med kyndig ekspertise og rådgivning for at sikre, at dit budskab modtages rigtigt på de valgte medier.

En visuel identitet er virksomhedens ansigt udadtil. Det er et veldesignet logo, udvalgte farver og skrifttyper, en klar billedstil og alt derimellem. Man kan se en visuel identitet som den samlede grafiske branding - både online og offline. Fra visitkortet til hjemmesiden.

Få en visuel identitet der tiltrækker kunder og skaber salg. Måske har I behov for en helt frisk identitet, eller måske skal vi bygge videre på noget eksisterende?

CU3A3422.jpg

Mere end 120 logodesigns

og visuelle identiteter skabt for vores kunder. Vi har en bred forståelse for mange brancher. 

5-stjernede anmeldelser 

er det eneste vores kunder giver os efter vores samarbejde.

CU3A3333.jpg
smartmockups_lf9jn39b_edited.png
1.png

Vi skaber en rød tråd på tværs af dit brand

Grafisk design

Visuel Identitet

Din virksomheds visuelle identitet berører mange overflader; hjemmeside, sociale medier, print, branding m.m. Vi giver din virksomhed et visuelt løft, der afspejler dens værdier og identitet.

Logo Design

At få designet et unikt logo er vigtigt - dit logo er hjertet af din virksomhed. Vi forstår vigtigheden af dette. Derfor udarbejder vi professionelle logoer til en konkurrencedygtig pris.

Grafisk design

Hjemmeside

Hvad enten du har brug for en simpel hjemmeside som visitkort, eller skal bygge hele din virksomhed op omkring denne hjemmeside, kan vi hjælpe med et professionelt og responsivt hjemmeside design.

Hjemmeside.png

Sociale medier

Vi tryller dine SoMe-profiler til salgskanaler, med indbydende grafik i jeres visuelle identitet. Lige meget om det er jeres FB-side, Instagram, LinkedIn osv. - vi skaber et professionelt førstehåndsindtryk.

SoMe content

Vi er født med en telefon i lommen og er drevet af den digitale verden - vi ved, hvad der fanger opmærksomhed. Vi designer grafik til de sociale medier, som kan bruges som opslag og annoncer.

Sociale medier

Tryksager

Tryksager

Tryksager skiller sig ud og skaber opmærksomhed - de kan findes i postkassen og ikke i mailboksen.

Derfor samarbejder vi med et top professionelt trykkeri, der skaber værdi.

FlairDesign - Team

Tilfredse virksomheder

Vi har hjulpet mere end 75 virksomheder og har en bred forståelse for mange forskellige brancher.

Tilfredshedsgaranti

%

Hos os er du sikret værdi for pengene. Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti, så du er sikret et godt resultat.

Samarbejdspartner

%

Du får et tæt samarbejde med et passioneret team, der engagerer sig i at skabe succes for dig og din virksomhed.

Mere end +120 logoprojekter

Vi designer logoer. Kernen i jeres visuelle identitet. Det som jeres publikum lægger mærke til, husker og forbinder med jeres produkt og service.