top of page

Løsninger

Vi er et ungt team, der brænder for at vækste danske forretninger online, gennem digital marketing og gennemført grafisk design.

Vi kalder det en 360° vækstløsning

Grafisk design

Visuel Identitet

Din virksomheds visuelle identitet berører mange overflader; hjemmeside, sociale medier, print, branding m.m. Vi giver din virksomhed et visuelt løft, der afspejler dens værdier og identitet.

Hjemmeside

Hvad enten du har brug for en simpel hjemmeside som visitkort, eller skal bygge hele din virksomhed op omkring denne hjemmeside, kan vi hjælpe med et professionelt og responsivt hjemmeside design.

Hjemmeside.png

Logo Design

At få designet et unikt logo er vigtigt - dit logo er hjertet af din virksomhed. Vi forstår vigtigheden af dette. Derfor udarbejder vi professionelle logoer til en konkurrencedygtig pris.

Grafisk design

Digital Marketing

Vi hjælper virksomheder med at udnytte og maksimere deres sociale tilstedeværelse ved, at skabe skalerbar vækst gennem online markedsføring på Facebook og Instagram.

Markedsføring.png

Sociale Medier

Vi er født med en telefon i lommen og er drevet af den digitale verden - vi ved, hvad der fanger opmærksomhed. Vi designer grafik til de sociale medier, så du kan fokusere på dine egne kompetencer.

Sociale medier

Tryksager

Tryksager

Tryksager skiller sig ud og skaber opmærksomhed - de kan findes i postkassen og ikke i mailboksen.

Derfor samarbejder vi med et top professionelt trykkeri, der skaber værdi.

Digitale vækstløsninger, der tjener sig selv ind mange gange

Vi er ikke "bare" nogle, der står for annonceringen på Facebook, eller "bare" nogle, der designer et logo - Vi er en sparringpartner, som ikke kan lade være med, at se muligheder og være proaktiv i virksomhedens overordnede online-strategi:

"Din kreative vækstpartner"

Kreativ branding, den visuelle identitet kombineret med effektiv markedsføring, er starten på rejsen, som vi brænder for at være en del af.

CU3A3445.jpg

Mere end 120 logodesigns

og visuelle identiteter skabt for vores kunder. Vi har en bred forståelse for mange brancher. 

5-stjernede anmeldelser 

er det eneste vores kunder giver os efter vores samarbejde.

CU3A3594.jpg
CU3A3245.jpg

Vi forvandler dine sociale medier til salgskanaler

Vi hjælper virksomheder med at udnytte og maksimere deres sociale tilstedeværelse ved, at skabe skalerbar vækst gennem online markedsføring på Facebook og Instagram.

Annoncering på Facebook og Instagram, kan for mange være en jungle. Om du er helt ny, eller har brugt mange penge på Facebook førhen - Vi tager dig i hånden under hele samarbejdet, så du kan fokusere på det du er bedst til. Vi aftaler løbende budgetter, skaleringsmuligheder og sikrer os at annoncering er rentabel for lige netop dig og din forretning.

Vi skaber visuelle identiteter, der huskes

Din virksomheds visuelle identitet berører mange overflader; logo, hjemmeside, sociale medier, print, branding m.m. Vi giver din virksomhed et visuelt løft, der afspejler dens værdier og identitet.

Vi ved at ingen virksomheder er ens. Derfor skaber vi altid unikke designløsninger, som er skræddersyet til jeres specifikke behov. Vi har skabt over 120 visuelle identiteter, så vi har en bred forståelse for mange forskellige brancher. Om du er en selvstændig tømrer, et stort diskotek eller en nyopstartet webshop - vi skaber en visuel identitet, der huskes.

CU3A3422.jpg
FlairDesign team
CU3A3333.jpg

01

Indledende dialog

Vi tager en indledende dialog enten online eller fysisk, hvor vi drøfter dine behov, ønsker og målsætninger. Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

FlairDesign team

02

Planlægning

I fællesskab med dig og din brandidentitet, skræddersyer vi den digitale strategi, der skaber den størst mulige værdi for dig og din virksomhed.

CU3A3576.jpg

03

Eksekvering

Ud fra vores plan eksekverer vi, om enten det er et grafisk projekt eller din digitale marketingstrategi.

Vi arbejder målrettet for at skabe resultater for dig.

Vi er din tætte samarbejdspartner

Vækst er ikke et one-man-show. Det gode samarbejde går hånd i hånd. Hos os bliver du ikke bare en kunde, men en tæt samarbejdspartner, hvor vi arbejder med dig og ikke for dig.

Vi ved, at i fællesskab skabes de bedste resultater.

CU3A3445.jpg

Glade kunder er vores bedste visitkort