top of page

Ordblindevejledning

CASE

LOGODESIGN | VISUEL IDENTITET | VISITKORT | SKILTE

Ordblindevejledning logo

En tryg og anerkendende atmosfære

Ordblindevejledning.dk tilbyder privat specialundervisning for ordblinde og læsesvage børn og unge i en tryg og anerkendende atmosfære, både som ene-og holdundervisning. Ordblindevejledning.dk tilbyder stave-og læseundervisning, hjælp til brug af kompenserende IT, eksamensvejledning og undervisning i brug af IT-hjælpemidler målrettet dansk eksamen, samt foredrag om, hvordan man laver en dysleksivenlig undervisning på skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Alt i alt for at hjælpe og gøre en forskel for børn og unge.

Kunde

Ordblindevejledning

Design

Visuel identitet

Logodesign

Visitkort

Skilte

Mockup.jpg

Logodesign til Ordblindevejledning

Ordblindevejledning havde brug for et visuelt udtryk, der ramte målgruppen og dets egne værdier og identitet.

Derfor blev FlairDesign valgt til at skabe de visuelle rammer omkring Ordblindevejledning. Først og fremmest var der brug for et rent og moderne logo, der udviste glæde i passende farver dertil.

 

Ordblindevejlednings logo er lavet med stor fokus på det enkle, moderne og positive udtryk. Selve logoet har rod i ikonet, der udtrykker glæde gennem ord og bogstaver. Figuren kaster glædeligt bogen op i luften, som passer perfekt til Ordblindevejlednings visioner. 

Ikon til mobil.png
Kasse med visitkort (uden baggrund).png

Design af visitkort

Til Ordblindevejledning har jeg designet og trykt visitkort, med samme udtryk og stil som logodesignet, så Ordblindevejledning fremadrettet kan stå skarpere udadtil. Det giver en rød tråd i designet, og sikrer genkendelighedet

Selvom visitkort måske ikke er lige så anvendt som det har været tidligere, så er det stadig rart at kunne dele ud efter lejlighed, og det efterlader et godt indtryk af kvalitet.

Mockup ny.jpg
Visitkort 1.jpg
Visitkort 2.jpg
Visitkort m. briller.png

​"Rigtig god service og stor tålmodighed. 

Filip er er dygtig og har flair for det. Jeg fik det logo, som jeg gerne ville have og er superglad for det. Der var hurtig respons, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!"

Lone Kaastrup-Hansen

Ejer af Ordblindevejledning.dk

Lone.jpg
Præsentation.png
Kop.jpg

Design og tryk af skilte

For yderligere at brande og skabe opmærksomhed, blev det ønsket at der skulle opsættes to skilte, et ved vejen og ved hoveddøren, som endte med at blive super godt.

Designet til skiltene blev taget fra logoet, hvor den grafiske opsætning skulle justeres til de helt rette mål. 

Med et nyt visuelt udtryk skabt af FlairDesign skal Ordblindevejledning fremadrettet stå mere synligt og endnu stærkere overfor fremtidige kunder og konkurrenter.

Du kan læse meget mere om Ordblindevejledning her.

136481657_226580355658413_36505902385607
2020-11-02%2014_19_16_edited.jpg

Vil du høre mere?

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dit brand på vej, så kontakt mig i dag.

Vil du se mere?

Vil du se flere af mine cases, eller se hvad jeg kan tilbyde?

bottom of page